27 تیر 1368
دولت آمریكا پس از یك سال سكوت درباره سرنگون كردن هواپیمای مسافربری ایران در فراز خلیج فارس، در یك عقب نشینی آشكار وادار به پرداخت غرامت به خانوادههای شهدای این حادثه شد.
27 تیر 1369
تأسیس نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
27 تیر 1367
بدنبال موافقت ایران با قطعنامه نامه 598 سازمان ملل متحد، 'خاویر پرزدكوئه یار' دبیركل وقت این سازمان مراتب این موافقت را به اطلاع شورای امنیت رساند.
27 تیر 1336
آمریكا هفت فروند جت بمب افكن از محل كمكهای نظامی خود به ایران تحویل داد.
27 تیر 1331
اعلامیه شدیداللحن 'احمد قوام'، قوام السلطنه، پس از انتصاب وی به نخست وزیری، پیرامون ایجاد محدودیت در آزادیهای سیاسی، ارعاب و تهدید مردم به مجازات، همزمان با اشغال نظامی مراكز حساس شهر تهران، منتشر شد. آیتا... كاشانی به مخالفت شدید با قوام برخاست و با صدور اعلامیهای مردم را به مبارزه تشویق كرد.
27 تیر 1320
رییس ستاد ارتش انگلیس به دولت آن كشور توصیه كرد، برای واداشتن دولت ایران به اخراج آلمانی های مقیم این كشور دست به شدت عمل بزند.
27تیر 1308
وزارت معارف از حاكم اصفهان برای حضور در عمارت چهلستون به منظور رویت آثار به نمایش گذاشته شده در این عمارت دعوت به عمل آورد. این آثار شامل دو جلد كلام الله مجید، عهدنامه حضرت علی (ع) و خرقه شیخ صفی الدین بود.
27 تیر 1305
قیام سربازان پادگان مراوه تپه در منطقه تركمن صحرا علیه 'رضا پهلوی' سركوب شد. این قیام كه در سوم تیر آغاز شده بود به رهبری سروان لهاك خان، معروف به سالار جنگ، تنها سه هفته دوام داشت.
27 تیر 1305
'محمدولی خان خلعتبری' كه در دوره 'محمدعلی شاه قاجار' چند بار به مقام رییس الوزرایی رسیده بود در 84 سالگی در خانه خود با اسلحه خودكشی كرد.
27 تیر 1303
'ماژور ایمبری ویس'، معاون كنسولی آمریكا، در خیابان شیخ هادی تهران به قتل رسید. به دنبال این حادثه در تهران حكومت نظامی اعلام شد. دو روز بعد ' شارژ دافر'، كاردار امریكا در وزارت خارجه حضور یافت و ضمن مذاكره با ذكاءالملك فروغی وزیر خارجه تقاضای شصت هزار دلار خون بهاء برای وراث ایمبری كرد.
اطلاع**2002**1717